AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürekli merdiven inmek

Kahve falında sürekli merdiven inmek

Kahve falında sürekli merdiven inmek zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, haksızlık edeceğine, büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına, malının artmasını sağlayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sürekli merdiven inmek gördüyseniz:

  • Yaratıcıcılık gerektiren işlerinizi veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda ilginç veya umut verici gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında sürekli merdiven inmek kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına alamet eder.

Kahve falında sürekli merdiven çıkmak fal sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dik bir merdivenden inmek kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına, kendisine uğur getireceğine delalettir.

Kahve falında karanlıkta merdiven inmek aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına rivayet eder.

Kahve falında merdiven çıkmak ve inmek yeni çalışmalara girişileceğine, ilişkiye huzurun geleceğine yorulur.

Kahve falında yüksek bir yerden merdivenle inmek kısa sürede evlat sahibi olacağına, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına rivayet eder.

Kahve falında merdivenden hızla inmek yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yürüyen merdivenden inmek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir