AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlıkta merdiven inmek

Kahve falında karanlıkta merdiven inmek

Kahve falında karanlıkta merdiven inmek eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, işinde uzmanlaşacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karanlıkta merdiven inmek gördüyseniz:

  • Sürekli bir ilişki içindeyseniz ya da evliyseniz, bazı kavga veya kıskançlıklar hayatınızı bozabilir.

Kahve falında karanlıkta merdivenden inmek planların istediği gibi gitmeyeceğine, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine işaret eder.

Kahve falında karanlıkta merdiven inmek aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karanlıkta merdiven çıkmak sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında karanlık merdivenlerden çıkmak eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karanlık merdiven görmek arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karanlıkta merdiven görmek atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlık merdiven çıkmak iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine delalettir.

Kahve falında merdivenleri hızla inmek devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir