AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenden hızla inmek

Kahve falında merdivenden hızla inmek

Kahve falında merdivenden hızla inmek bereketinin artacağına, zahmetinin çoğalacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında merdivenden hızla inmek gördüyseniz:

  • Zıt fikirlerin veya çelişkili durumların ortasını bulmak zor olabilir.

Kahve falında merdivenleri hızla inmek atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına alamet eder.

Kahve falında merdivenden hızla inmek kurtuluşa kavuşacağına, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında hızla merdiven inmek kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına delalettir.

Kahve falında hızla merdivenden inmek her anlamda feraha kavuşacağına, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine inanılır.

Kahve falında asansörden hızla inmek sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yokuş aşağı hızla inmek kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, aralarındaki iletişimin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında asansörle hızla aşağı inmek çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında merdivenden hızla çıkmak art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir