AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürekli asansöre binmek

Kahve falında sürekli asansöre binmek

Kahve falında sürekli asansöre binmek geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, şansın kapanacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, dünya malı edineceğine, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sürekli asansöre binmek gördüyseniz:

  • Genelde parasal olayları fazla önemsemeniz doğaldır.

Kahve falında sürekli asansöre binmek ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın fal sahibine geleceğine, dinen sakıncalı bir iş işlediğine tabir olunur.

Kahve falında sürekli asansör görmek kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asansöre binmek ve kaçmak hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla asansöre binmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bozuk asansöre binmek uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, çok sıkıntılı günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle asansöre binmek hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında asansöre binmek ve korkmak kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asansöre binmek ve inmek yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir