AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk asansöre binmek

Kahve falında bozuk asansöre binmek

Kahve falında bozuk asansöre binmek neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, mevkilerinin yüksek olacağına delalet eder.

Kahve falında bozuk asansöre binmek gördüyseniz:

  • Kendi kendinizi kandırarak belli konuları cazip hale getirmeye çalışıyor olabilirsiniz, değip değmediğini doğru hesaplamalısınız.

Kahve falında bozuk asansöre binmek manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında bozuk asansör görmek iyi zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına delalettir.

Kahve falında asansörü bozuk görmek gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük asansöre binmek sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dar bir asansöre binmek malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında asansöre binmek dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, şansının ve kısmetlerinin açılacağına tabir olunur.

Kahve falında asansör binmek hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında asansöre binmek ve inmek işlerinin artacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir