AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürekli asansör görmek

Kahve falında sürekli asansör görmek

Kahve falında sürekli asansör görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna, ömrü boyunca mutlu olacağına, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine, kendi işinin sahibi olacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sürekli asansör gördüyseniz:

  • Gerek iş, gerek duygusal hayatınızda yeniliklere açıksınız.

Kahve falında sürekli asansöre binmek bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına inanılır.

Kahve falında sürekli asansör görmek sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, bereketin artacağına işarettir.

Kahve falında asansörde namaz kılmak aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına işarettir.

Kahve falında asansörden çıkmak hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, geçim derdinin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında asansörle çıkıp inmek kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında asansörde yukarı çıkmak hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, karanlıkların aydınlanacağına inanılır.

Kahve falında asansör kalmak fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına delalettir.

Kahve falında asansör boşluğu görmek bir bebek sahibi olacağına, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir