AnaSayfa / Genel / Kahve falında asansöre binmek ve korkmak

Kahve falında asansöre binmek ve korkmak

Kahve falında asansöre binmek ve korkmak büyük miktarda kazanç elde edileceğine, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, mülkiyetinin de artacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına işarettir.

Kahve falında asansöre binmek ve korkmak gördüyseniz:

  • Yabancılarla ilişkiler, yurtdışı bağlantılı işler, seyahatler, ticaret, hukuk, eğitim, medya veya bilişimle ilgili konularda hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında asansöre binmek ve korkmak kötüyse düzeleceğine, duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında asansöre binmekten korkmak işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına tabir olunur.

Kahve falında asansörde korkmak ekmek bulamayacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine işarettir.

Kahve falında asansörden korkmak ikisinin de çok rahat edeceğine, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına delalettir.

Kahve falında karanlık asansöre binmek ağız tadını ve keyfini yitireceğine, fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine rivayet eder.

Kahve falında biriyle asansöre binmek günahlarına tövbe edeceğine, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine yorulur.

Kahve falında hastane asansörüne binmek aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşınla asansöre binmek ticaretin büyüyeceğine, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir