AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşınla asansöre binmek

Kahve falında arkadaşınla asansöre binmek

Kahve falında arkadaşınla asansöre binmek başarılarının her geçen gün artacağına, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, yokluk ve fakirlik göreceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşınla asansöre binmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin ne söylediğini anlamaya çalışırken hızlı kararlar almamaya dikkat etmelisiniz.

Kahve falında arkadaşınla asansöre binmek destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında asansörle binmek yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, yani babasına benzeyeceğine işaret eder.

Kahve falında asansöre binmek ve korkmak keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına alamet etmektedir.

Kahve falında biriyle asansöre binmek yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında asansöre binmekten korkmak aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına delalettir.

Kahve falında büyük asansöre binmek kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında çok hızlı asansöre binmek parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sürekli asansöre binmek kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir