AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyle asansöre binmek

Kahve falında eski sevgiliyle asansöre binmek

Kahve falında eski sevgiliyle asansöre binmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, sevdiği insanların olacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, arzularınızın gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle asansöre binmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız gergin.

Kahve falında eski sevgiliyle asansöre binmek zarar getirecek bir yoldan dönmeye, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine işaret eder.

Kahve falında eski asansöre binmek günden güne sorunlarının artacağına, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyle gemiye binmek başarı ve zenginlik getireceğine, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin arabasına binmek aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle otobüse binmek aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle motora binmek kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyle trene binmek dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle arabaya binmek başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir