AnaSayfa / Genel / Kahve falında asansöre binmek ve inmek

Kahve falında asansöre binmek ve inmek

Kahve falında asansöre binmek ve inmek dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, kendi geleceğine, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, işinde itibar edineceğine inanılır.

Kahve falında asansöre binmek ve inmek gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konular ilgi bekliyor.

Kahve falında asansöre binmek ve inmek iç dünyasında rahata kavuşacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında asansöre binip inmek yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , toplumda itibar ve takdir toplanacağına delalettir.

Kahve falında asansörle yerin altına inmek sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında asansörle hızla aşağı inmek fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında asansör inmek kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında asansörle aşağıya inmek çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında asansör aşağı inmek başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında asansörle inmek maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir