AnaSayfa / Genel / Kahve falında asansöre binmek ve kaçmak

Kahve falında asansöre binmek ve kaçmak

Kahve falında asansöre binmek ve kaçmak eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine işaret eder.

Kahve falında asansöre binmek ve kaçmak gördüyseniz:

  • Bazı konulara ya da ortaya çıkan sonuçlara daha derinlemesine bakmalı ya da belli ilişkilerinizi veya iş birliklerinizi sorgulayıcı bir gözle ele almalısınız.

Kahve falında asansöre binmek ve kaçmak ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dar bir asansöre binmek çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, kötü ve hasta günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında biriyle asansöre binmek kırılan bir kalbin tamir edileceğine, endişelerinden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında sürekli asansöre binmek sorunlarını bu sayede çözeceğine, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında asansöre binmekten korkmak elindekileri kaybedeceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına inanılır.

Kahve falında bozuk asansöre binmek düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine rivayet eder.

Kahve falında hastanede asansöre binmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyle asansöre binmek kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir