AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek surat görmek

Kahve falında erkek surat görmek

Kahve falında erkek surat görmek bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, elinize para geçeceğine, kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, başarı ve zafer kazanacağına delalettir.

Kahve falında erkek surat gördüyseniz:

  • Artık bir süre için sıkıntılarınızı unutmaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında erkek suratı görmek kişinin bundan zarar göreceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek surat görmek borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında suratını yıkamak sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında suratını beyaz görmek kaderinin yüzüne güleceğine, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına yorulur.

Kahve falında mavi surat görmek keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suratında yara görmek şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, kafasının sakinleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebek suratı görmek ailesinden hayır göreceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına alamet eder.

Kahve falında hayvan suratlı insan görmek işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir