AnaSayfa / Genel / Kahve falında suratında sivilce görmek

Kahve falında suratında sivilce görmek

Kahve falında suratında sivilce görmek onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, kötü gününden de geri duracağına, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine yorulur.

Kahve falında suratında sivilce gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınız eskiden bahsettiğiniz bir plan veya projeyi gerçekleştirmenize yardım edebilir.

Kahve falında sivilceli surat görmek sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suratı sivilceli görmek sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, yüksek tahsil yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suratta sivilce görmek herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında suratını sivilceli görmek sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine alamet eder.

Kahve falında suratında sivilce görmek uzun soluklu bir işe girileceğine, çok zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında kendi suratını görmek dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında suratının kıllandığını görmek hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında suratı yeşil görmek kapanan bütün kapıların açılacağına, insanların birbirine kenetleneceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir