AnaSayfa / Genel / Kahve falında çirkin suratlı kadın görmek

Kahve falında çirkin suratlı kadın görmek

Kahve falında çirkin suratlı kadın görmek üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, belaya ve derde düşeceğine, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, işlerin sarpa saracağına, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında çirkin suratlı kadın gördüyseniz:

  • Abartılı tekliflerde bulunabilir veya tutamayacağınız sözler verebilirsiniz.

Kahve falında çirkin suratlı kadın görmek yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çirkin surat görmek yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına işarettir.

Kahve falında suratsız kadın görmek bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kadını çirkin görmek mal ve mülk sahibi olmaya, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında çok çirkin kadın görmek ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kadını çirkin görmek insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, işlerinden belirsizlik olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çirkin ve yaşlı kadın görmek refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı çirkin kadın görmek düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir