AnaSayfa / Genel / Kahve falında suratta sivilce görmek

Kahve falında suratta sivilce görmek

Kahve falında suratta sivilce görmek onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, iç sıkıntısına, ticarette öne geçeceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, fal sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine yorulur.

Kahve falında suratta sivilce gördüyseniz:

  • Seyahatlerle ilgili karışıklıklar ya da kafa karışıklıkları da söz konusu olabilir.

Kahve falında suratta sivilce görmek işlerinin iyi gideceğine, hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine işarettir.

Kahve falında suratı sivilceli görmek kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına, şansının her daim kendisinden yana gideceğine rivayet eder.

Kahve falında suratında sivilce görmek kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sivilceli surat görmek müjdeli ve güzel haberler alacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suratını sivilceli görmek yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü suratı görmek daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına inanılır.

Kahve falında birinin surat astığını görmek helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, kişinin gönlünü alacağına delalet eder.

Kahve falında suratı yanmak bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, nimet bolluğu yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir