AnaSayfa / Genel / Kahve falında suratsız insan görmek

Kahve falında suratsız insan görmek

Kahve falında suratsız insan görmek kazaya, belaya ve derde düşeceğine, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, koşulların her geçen gün düzeleceğine, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında suratsız insan gördüyseniz:

  • Ailenizle ilgili bazı angarya işlerle uğraşmak zorunda da kalabilirsiniz.

Kahve falında maymun suratlı insan görmek çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, geleceğinin de çok parlak olacağına işaret eder.

Kahve falında insan suratlı yılan görmek tüm keyfinin kaçacağına, çok mutlu bir yuva kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpek suratlı insan görmek aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine delalet eder.

Kahve falında hayvan suratlı insan görmek kurulu düzeninin devam edeceğine, işini en iyi şekilde yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında insan suratlı balık görmek yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iki suratlı insan görmek tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına delalet eder.

Kahve falında insan suratlı kedi görmek onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında asık suratlı insan görmek eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir