AnaSayfa / Genel / Kahve falında suratı asık olmak

Kahve falında suratı asık olmak

Kahve falında suratı asık olmak kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, ona kol kanat gereceğine, huzurunun eski haline döneceğine, önemli yerlere geleceğine, kem gözlerden ve nazardan korunacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine yorulur.

Kahve falında suratı asık olmak gördüyseniz:

  • Karışık sinyaller kafa karıştırabilir.

Kahve falında sevgiliyi asık suratlı görmek eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine alamet eder.

Kahve falında birini suratı asık görmek hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında asık suratlı birini görmek aralarındaki ağız tadının bozulacağına, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında asık suratlı olmak iyi konumlara geleceğine, hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asık suratlı insan görmek attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyi suratı asık görmek zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğini asık suratlı görmek üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi asık suratlı görmek kazancının çoğalacağına, zenginlik elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir