AnaSayfa / Genel / Kahve falında suratın değiştiğini görmek

Kahve falında suratın değiştiğini görmek

Kahve falında suratın değiştiğini görmek kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, işlerin aksamayacağına, kötü günler yaşanacağına, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında suratın değiştiğini gördüyseniz:

  • Düzenli spor yapmanız kendinizi daha iyi hissetmenize neden olabilir.

Kahve falında suratın değiştiğini görmek işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında mor surat görmek yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük surat görmek külfetinin ve yükünün artacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asık suratlı olmak iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında sevgiliyi asık suratlı görmek şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüyü asık suratlı görmek ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına rivayet eder.

Kahve falında suratına tükürmek sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına, istediği herşeye kavuşacağına delalettir.

Kahve falında suratta yara görmek ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir