AnaSayfa / Genel / Kahve falında suratsız kadın görmek

Kahve falında suratsız kadın görmek

Kahve falında suratsız kadın görmek kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hak yolundan uzaklaşacağına, şansının bir ömür yaver gideceğine, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında suratsız kadın gördüyseniz:

  • Sizi kontrol altında tutmaya çalışan kişileri belli bir mesafede tutabilirseniz bazı olayları, kursları ya ad mücadeleci bir ortamı faydaya çevirebilirsiniz.

Kahve falında çirkin suratlı kadın görmek maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suratsız kadın görmek çok büyük başarılara kavuşacağına, büyük başarısızlıkların bu sayede ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyi asık suratlı görmek çok kötü günler göreceğine, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında suratı yanmak kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında suratı asık olmak kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, büyük bir projeye girileceğine delalettir.

Kahve falında suratına tükürüldüğünü görmek onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, sevilip sayılacağına yorulur.

Kahve falında suratını asmak dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, şansın yaver gideceğine işarettir.

Kahve falında asık suratlı insan görmek kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir