AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyi asık suratlı görmek

Kahve falında eski sevgiliyi asık suratlı görmek

Kahve falında eski sevgiliyi asık suratlı görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi asık suratlı gördüyseniz:

  • Size farklı fırsatlar sunabilecek kültürleri, yaşam tarzlarını veya yerleri gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında eski sevgiliyi suratı asık görmek sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına, işlerinin hızlanacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi asık suratlı görmek içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine delalettir.

Kahve falında sevgiliyi asık suratlı görmek rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında ölüyü asık suratlı görmek kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini asık suratlı görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına tabir olunur.

Kahve falında suratı asık olmak uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına alamet eder.

Kahve falında asık suratlı insan görmek dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine inanılır.

Kahve falında birini suratı asık görmek uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için falı kapatan kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir