AnaSayfa / Genel / Kahve falında asık suratlı insan görmek

Kahve falında asık suratlı insan görmek

Kahve falında asık suratlı insan görmek sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, özel hayatının da yolunda gideceğine, işe başlanacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına delalettir.

Kahve falında asık suratlı insan gördüyseniz:

  • Araştırıp soruşturmadan harekete geçmemelisiniz.

Kahve falında asık suratlı insan görmek aile saadetinin de artacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyü asık suratlı görmek yolunun açılacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında suratı asık olmak bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyi suratı asık görmek alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında suratı asık birini görmek maddi anlamda rahatlık göreceğine, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına işarettir.

Kahve falında birini suratı asık görmek sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına delalettir.

Kahve falında asık suratlı birini görmek onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyi asık suratlı görmek haneye bolluk ve bereket geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir