AnaSayfa / Genel / Kahve falında suratının şiştiğini görmek

Kahve falında suratının şiştiğini görmek

Kahve falında suratının şiştiğini görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında suratının şiştiğini gördüyseniz:

  • Alacağınız bazı haberler yüzünden endişe duyabilirsiniz.

Kahve falında suratının şiştiğini görmek düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük surat görmek yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek suratı görmek bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine rivayet eder.

Kahve falında suratı olmayan birini görmek ferahlık veren sözler duymaya, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında yanık surat görmek hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suratına işendiğini görmek hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suratı yanmak onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, fal sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına delalettir.

Kahve falında çirkin suratlı kadın görmek keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir