AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanık surat görmek

Kahve falında yanık surat görmek

Kahve falında yanık surat görmek aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, yüzünün kızaracağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, güçlükle elde edilecek başarı, gelirini de büyük oranda arttıracağına, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine alamet eder.

Kahve falında yanık surat gördüyseniz:

  • Bazı konuları zorlamanın faydası yok gibi duruyor.

Kahve falında yanık surat görmek rahat bir hayata başlayacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suratı olmayan birini görmek iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında suratında yara görmek maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi suratı asık görmek bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında surata tükürmek ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında suratında sivilce görmek sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına tabir olunur.

Kahve falında mor surat görmek başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında surata su atmak maddi açıdan rahat edileceğine, tecrübesi olmayan yollara gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir