AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek suratı görmek

Kahve falında erkek suratı görmek

Kahve falında erkek suratı görmek rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, aile bireylerinden biri ile tartışacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, bazı tartışmalar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek suratı gördüyseniz:

  • Bazı işleri yapış biçiminizde yapacağınız değişiklikler rakiplerinizi zor durumda bırakabilir.

Kahve falında erkek surat görmek yeni bir semte taşınılacağına, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine delalettir.

Kahve falında erkek suratı görmek sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, şansın kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suratta leke görmek kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, insanların alım gücünün azalacağına tabir olunur.

Kahve falında suratına tükürmek ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında bebek suratı görmek çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına, özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına alamet eder.

Kahve falında insan suratlı balık görmek kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında suratı yeşil görmek kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asık suratlı olmak çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir