AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük surat görmek

Kahve falında büyük surat görmek

Kahve falında büyük surat görmek istenen herşeye kavuşulacağına, her işinde hayırla karşılaşacağına, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük surat gördüyseniz:

  • Herşeyden önce gereksiz harcamalara eğilimlisiniz.

Kahve falında büyük surat görmek hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, gelirinin bir kısmı ile geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek surat görmek onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mor surat görmek sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hayırlı başlangıçlar yapacağına inanılır.

Kahve falında birinin suratına tükürmek gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında maymun suratlı insan görmek güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyi suratı asık görmek gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında surata tükürmek çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına işarettir.

Kahve falında beyaz surat görmek verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir