AnaSayfa / Genel / Kahve falında suratına işendiğini görmek

Kahve falında suratına işendiğini görmek

Kahve falında suratına işendiğini görmek işini layığı ile yerine getireceğine, hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, yeni bir yol tutulacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında suratına işendiğini gördüyseniz:

  • Aklınıza esen herşeye birden sahip olmak için acele etmeyin.

Kahve falında suratına işendiğini görmek kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında hayvan suratlı insan görmek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi suratı asık görmek yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine delalet eder.

Kahve falında yanık surat görmek mutluluğunun zedeleneceğine, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suratını yıkamak borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına işaret eder.

Kahve falında kızgın surat görmek hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, gönlünün ferahlayacağına alamet eder.

Kahve falında surat görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, maddi anlamda rahatlık göreceğine işaret eder.

Kahve falında surata tükürmek manevi olarak da yıpranacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir