AnaSayfa / Genel / Kahve falında suratı olmayan birini görmek

Kahve falında suratı olmayan birini görmek

Kahve falında suratı olmayan birini görmek gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, fal sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suratı olmayan birini gördüyseniz:

  • Bir kadının çok hoşunuza gidebilecek olan sürprizi ile karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında suratta leke görmek karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında suratının şiştiğini görmek yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz surat görmek üzüntülerin sevince dönüşeceğine, borçlarını bitireceğine yorulur.

Kahve falında morarmış surat görmek işinin de hep yürüyeceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.

Kahve falında surat kesmek kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, darlık çektiği günlerini unutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin suratına tükürmek ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına rivayet eder.

Kahve falında birini suratı asık görmek maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında yanık surat görmek işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir