AnaSayfa / Genel / Kahve falında suratına tükürmek

Kahve falında suratına tükürmek

Kahve falında suratına tükürmek takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, şansın kaçacağına, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine işaret eder.

Kahve falında suratına tükürmek gördüyseniz:

  • Plan veya fikirlerinizi herkesle paylaşmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında suratına tükürmek işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında başkasının suratına tükürmek hayattan alınan zevkin daha da artacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin suratına tükürmek iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında surata tükürmek yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında suratına işendiğini görmek azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suratı yanmak sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında asık suratlı birini görmek dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, istenmeyen durumlarla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında şeytan suratı görmek her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir