AnaSayfa / Genel / Kahve falında asık suratlı birini görmek

Kahve falında asık suratlı birini görmek

Kahve falında asık suratlı birini görmek çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, iyileşeceğine, kısmet alacağına, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asık suratlı birini gördüyseniz:

  • Sade anlatımlar seçmekte fayda var.

Kahve falında eski sevgiliyi asık suratlı görmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suratı asık birini görmek kazancının düşeceğine, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine delalettir.

Kahve falında asık suratlı olmak elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, zorlukların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyi suratı asık görmek iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğini asık suratlı görmek hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suratı asık olmak büyük atılımlar yapılacağına, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi asık suratlı görmek yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında asık suratlı insan görmek hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir