AnaSayfa / Genel / Kahve falında surata tükürmek

Kahve falında surata tükürmek

Kahve falında surata tükürmek haram yollardan mal sahibi olunacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve falı kapatan kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine delalettir.

Kahve falında surata tükürmek gördüyseniz:

  • Biraz zaman ayırmanızda fayda var.

Kahve falında surata tükürmek ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının suratına tükürmek bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, onlardan fayda göreceğine işaret eder.

Kahve falında suratına tükürmek hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına delalettir.

Kahve falında birinin suratına tükürmek aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suratının soyulduğunu görmek işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına işaret eder.

Kahve falında suratında yara görmek işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına delalettir.

Kahve falında çirkin suratlı kadın görmek gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında surat görmek kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir