AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin suratına tükürmek

Kahve falında birinin suratına tükürmek

Kahve falında birinin suratına tükürmek büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, üzüntü verici olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin suratına tükürmek gördüyseniz:

  • İlerleme sağlamak istediğimiz işlerde gelişmeler olabilir.

Kahve falında birinin suratına tükürmek kötü hastalıkların iyileşeceğine, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine işarettir.

Kahve falında surata tükürmek evindeki ve işindeki verimin azalacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının suratına tükürmek ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında suratına tükürmek kusurların ve günahların telafi edileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına delalet eder.

Kahve falında suratını beyaz görmek kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, onlara sanat öğreteceğine tabir olunur.

Kahve falında suratta leke görmek istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına delalet eder.

Kahve falında kızgın surat görmek işlerinin kolaylaşacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hayvan suratlı insan görmek aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir