AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının suratına tükürmek

Kahve falında başkasının suratına tükürmek

Kahve falında başkasının suratına tükürmek zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, maddi imkânların günden güne çoğalacağına, anne babayla ters düşüleceğine, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının suratına tükürmek gördüyseniz:

  • Seyahatler veya bazı diyaloglar belli kararlar almanızı ya da seçeneklerinizi arttırmanızı sağlayabilir.

Kahve falında suratına tükürmek işlerinin ters gideceğine, umutsuzluk yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin suratına tükürmek kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine inanılır.

Kahve falında surata tükürmek neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına işarettir.

Kahve falında başkasının suratına tükürmek kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine inanılır.

Kahve falında suratında sivilce görmek kalben çok rahat edileceğine, eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında maymun suratlı insan görmek zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine alamet eder.

Kahve falında suratı morarmak düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, haram yollardan mal sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında insan suratlı köpek görmek istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, insanları hak yoluna çağıracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir