AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeytan suratı görmek

Kahve falında şeytan suratı görmek

Kahve falında şeytan suratı görmek anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine, yakında güzel haberler alarak sevineceğine, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, ömür boyu devam edeceğine, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına tabir olunur.

Kahve falında şeytan suratı gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda biraz iş birliğiyle çok şey halledilebilir.

Kahve falında şeytan suratı görmek imkanlarının genişleyeceğine, kötü yola sapmayacağına işaret eder.

Kahve falında suratına tükürmek koltuğunun da yükseleceğine, kazancın daha da arttırılacağına delalettir.

Kahve falında iki suratlı insan görmek hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına yorulur.

Kahve falında suratı asık olmak aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, giderileceğine delalet eder.

Kahve falında suratta leke görmek hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpek suratlı insan görmek rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük surat görmek küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına delalet eder.

Kahve falında mor surat görmek yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir