AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz surat görmek

Kahve falında beyaz surat görmek

Kahve falında beyaz surat görmek hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, bir şeyden zarar görmeye, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, bazı sorunlarla uğraşılacağına, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz surat gördüyseniz:

  • Tavsiyelerinizin, önerilerinizin veya rehberliğinizin önem taşıdığı başlıklarda bazı kişiler sizi takip etmek istemeyebilirler.

Kahve falında beyaz surat görmek beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, duaların Allah katında karşılığını bulacağına rivayet eder.

Kahve falında suratını beyaz görmek uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında erkek suratı görmek ferahlayacağına, esenleyeceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine işarettir.

Kahve falında erkek surat görmek yoğun stres altında kalacağına, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine inanılır.

Kahve falında suratta leke görmek bir gönül ilişkisine başlanacağına, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında suratını kesmek uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine işaret eder.

Kahve falında suratı kara görmek yeni planlar yapacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına yorulur.

Kahve falında bebek suratı görmek kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir