AnaSayfa / Genel / Kahve falında morarmış surat görmek

Kahve falında morarmış surat görmek

Kahve falında morarmış surat görmek içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, malının artmasına, bereketlenmesine, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında morarmış surat gördüyseniz:

  • Bazı ortam veya konulara katılımlarda son dakika değişiklikleri söz konusu olabilir.

Kahve falında morarmış surat görmek rahatın ve konforun geleceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mor surat görmek para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine alamet eder.

Kahve falında insan suratlı köpek görmek girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suratı yeşil görmek içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, bolluğun ve verimin de artacağına işaret eder.

Kahve falında suratını asmak kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz surat görmek işlerini hafifleteceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına yorulur.

Kahve falında suratını yıkamak elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suratı yanmak uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir