AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini suratı asık görmek

Kahve falında birini suratı asık görmek

Kahve falında birini suratı asık görmek borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına, aradığı kişiyi bulacağına, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine işarettir.

Kahve falında birini suratı asık gördüyseniz:

  • Değişiklikleri dış faktörlere bağlı değil, kendi inisiyatifinizi kullanarak gerçekleştirmelisiniz.

Kahve falında sevgiliyi asık suratlı görmek yaşam şartlarının iyileşeceğine, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyi suratı asık görmek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asık suratlı birini görmek bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, şansının ve kısmetinin de açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asık suratlı insan görmek kötü kişilerden uzak durulacağına, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suratı asık olmak endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini suratı asık görmek kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında asık suratlı olmak işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, aniden evlilik kararı alacağına tabir olunur.

Kahve falında suratı asık birini görmek hanesine huzurun dolacağına, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir