AnaSayfa / Genel / Kahve falında surat kesmek

Kahve falında surat kesmek

Kahve falında surat kesmek sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına, işinde çok ilerleyeceğine, çok büyük çalışmalara girileceğine, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında surat kesmek gördüyseniz:

  • Kendinize hangi koşul veya ortamlarda, tam olarak ne yapmak istediğiniz sorusunu sormanız gerekiyor.

Kahve falında surat kesmek elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına delalet eder.

Kahve falında suratını kesmek çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suratının soyulduğunu görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, zaferler kazanacağına yorulur.

Kahve falında gökyüzünde surat görmek sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına delalettir.

Kahve falında beyaz surat görmek falı kapatan kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra fal sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suratı olmayan birini görmek yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine işarettir.

Kahve falında asık suratlı olmak büyük paralara sahip olacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü suratı görmek iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir