AnaSayfa / Genel / Kahve falında asık suratlı olmak

Kahve falında asık suratlı olmak

Kahve falında asık suratlı olmak zaaflarına kapılacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, işlerinin yarıda kalacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, çeşitli projeler ortaya koyacağına, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında asık suratlı olmak gördüyseniz:

  • İhtiyacı olan birine yardım etmeniz, gösteriş yaparak ilgi çekmenizden daha fazla ilgi çekmenizi sağlayabilir.

Kahve falında asık suratlı olmak ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, rahatsızlık duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi asık suratlı görmek kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi asık suratlı görmek sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğini asık suratlı görmek karalar bağlayacağına, problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi suratı asık görmek imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında asık suratlı birini görmek ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında suratı asık olmak bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında birini suratı asık görmek korkularının sona ereceğine, hastalıkların sona ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir