AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde surat görmek

Kahve falında gökyüzünde surat görmek

Kahve falında gökyüzünde surat görmek çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine, daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde surat gördüyseniz:

  • Evden çalışmanıza veya meslektaşlarınızla birlikte daha fazla keyif alacağınız işler yapmanıza yardımı dokunacak fırsatları değerlendirmelisiniz.

Kahve falında gökyüzünde surat görmek elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suratında yara görmek daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi asık suratlı görmek dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suratta kıl görmek kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suratını siyah görmek başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, rakiplerini alt edeceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah surat görmek olumsuz haberler alacağına, umutsuz ruh halinden sıyrılacağına işarettir.

Kahve falında beyaz surat görmek işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, zahmet veren işlerin artacağına rivayet eder.

Kahve falında suratını kesmek günahların af olacağına, karlı işler yapacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir