AnaSayfa / Genel / Kahve falında suratının soyulduğunu görmek

Kahve falında suratının soyulduğunu görmek

Kahve falında suratının soyulduğunu görmek inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, sorunların çözüm bulacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, parasız ve ekmeksiz kalacağına, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suratının soyulduğunu gördüyseniz:

  • Bazı kimseler için ya da bir insan için fedakarlık yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında suratının soyulduğunu görmek hayalindeki işi gerçekleştireceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında kara surat görmek zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında suratında yara görmek çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, iyi bir zanaatkar olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suratını asmak çok büyük adımlar atılacağına, girdiği işleri kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köpek suratlı insan görmek sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iki suratlı insan görmek kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında suratta kıl görmek hayatının iplerini eline alacağına, her nimetin lezzetine varacağına tabir olunur.

Kahve falında suratının şiştiğini görmek kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, üzücü haberler alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir