AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü suratı görmek

Kahve falında ölü suratı görmek

Kahve falında ölü suratı görmek sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine delalet eder.

Kahve falında ölü suratı gördüyseniz:

  • Kendi işinizi kendinizin yapmanızda fayda var.

Kahve falında ölüyü asık suratlı görmek aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında ölü suratı görmek huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında gökyüzünde surat görmek yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına delalet eder.

Kahve falında bebek suratı görmek zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine delalettir.

Kahve falında suratta kıl görmek ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek surat görmek dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suratının kıllandığını görmek fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında surat görmek çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir