AnaSayfa / Genel / Kahve falında suratını kesmek

Kahve falında suratını kesmek

Kahve falında suratını kesmek sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, bağlılıkların zayıflayacağına ve fal sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına delalettir.

Kahve falında suratını kesmek gördüyseniz:

  • Aile çevrenizden yaşlı bir erkek size önemli bir teklif yapabilir ya da tavsiyede bulunabilir, herşeyi açıkça konuşarak daha olumlu sonuçlara ulaşabilirsiniz.

Kahve falında surat kesmek maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suratını kesmek elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sivilceli surat görmek Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, maddi yükümlülüklerinin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suratında yara görmek yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kara surat görmek üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan fal sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, saadetinin yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğini asık suratlı görmek mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında insan suratı görmek iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine işaret eder.

Kahve falında suratını beyaz görmek her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir