AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek suratlı insan görmek

Kahve falında köpek suratlı insan görmek

Kahve falında köpek suratlı insan görmek kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına işarettir.

Kahve falında köpek suratlı insan gördüyseniz:

  • Diğer kişilerin duygusal iniş çıkışlarını beklememek veya olayları diğerlerinin insafına bırakmamak elinizi güçlendirebilir.

Kahve falında köpek suratlı insan görmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına işarettir.

Kahve falında insan suratlı köpek görmek ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında asık suratlı insan görmek çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında insan suratlı balık görmek çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine delalettir.

Kahve falında insan suratlı kedi görmek askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında iki suratlı insan görmek güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine yorulur.

Kahve falında suratsız insan görmek Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hayvan suratlı insan görmek her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir