AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürahi yıkamak

Kahve falında sürahi yıkamak

Kahve falında sürahi yıkamak ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yeni bir şehre yerleşileceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sürahi yıkamak gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri somut olarak görmeye ihtiyacınız var.

Kahve falında sürahi yıkamak melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sürahiden su dökmek kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına rivayet eder.

Kahve falında kristal sürahi görmek bereketin artacağına, yüzünü güldüreceğine rivayet eder.

Kahve falında cam sürahiden su içmek eğer falı kapatan kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine delalet eder.

Kahve falında sürahi kırmak iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine inanılır.

Kahve falında cam sürahi almak sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına delalettir.

Kahve falında sürahideki suyu dökmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bardak ve sürahi görmek işlerinin iyi gideceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir