AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürahi kırmak

Kahve falında sürahi kırmak

Kahve falında sürahi kırmak başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine yorulur.

Kahve falında sürahi kırmak gördüyseniz:

  • Ya da zaman içerisinde etkinliği azalmış olabilir.

Kahve falında cam sürahi kırmak huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine inanılır.

Kahve falında sürahi kırmak yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sürahiden su dökmek elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında demir sürahi görmek evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine delalettir.

Kahve falında mavi sürahi görmek kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında sürahi görmek zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında bir sürahi su görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, kısmetlerinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında cam sürahinin kırıldığını görmek hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir