AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam sürahiden su içmek

Kahve falında cam sürahiden su içmek

Kahve falında cam sürahiden su içmek üzüntülerin daha da artacağına, geçim derdinin son bulacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, olayın ağız münakaşasına varacağına tabir olunur.

Kahve falında cam sürahiden su içmek gördüyseniz:

  • İlerlemek için ne gerekiyorsa yapmalısınız.

Kahve falında cam sürahiden su içmek sakin ve huzurlu günler geçireceğine, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su dolu cam sürahi görmek işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cam sürahide su görmek hatalı yollara gireceğine, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir sürahi su içmek büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, gücünü ve itibarını geri kazanacağına işarettir.

Kahve falında sürahiden su içmek attığı her adımda çok zarar edeceğine, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Kahve falında cam sürahi bardak görmek karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında cam sürahi kırmak güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına yorulur.

Kahve falında cam sürahinin kırıldığını görmek gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir