AnaSayfa / Genel / Kahve falında bardak ve sürahi görmek

Kahve falında bardak ve sürahi görmek

Kahve falında bardak ve sürahi görmek bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, fal sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına delalettir.

Kahve falında bardak ve sürahi gördüyseniz:

  • İvme kazanan konulara ilgi göstermenizde fayda var.

Kahve falında sürahi ve bardak görmek çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, belalara denk gelmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında cam sürahi bardak görmek işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına delalettir.

Kahve falında bardak ve sürahi görmek verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, fal sahibinin kısmetinin kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında su dolu cam sürahi görmek maddi olarak zayıflayacağına, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına işarettir.

Kahve falında sürahi su görmek yaklaşan güzel günlere, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında sürahide süt görmek belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bakır sürahi görmek içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cam sürahi almak kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir