AnaSayfa / Genel / Kahve falında kristal sürahi görmek

Kahve falında kristal sürahi görmek

Kahve falında kristal sürahi görmek çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, karanlık kişilerle muhatap olacağına, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında kristal sürahi gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere sizden tam olarak ne beklediklerini sormanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında kristal sürahi görmek kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında kristal görmek hayalkırıklığı yaşayacağına, işlerin rast gideceğine tabir olunur.

Kahve falında kristal vazo görmek iyileşeceğine, toparlanacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına tabir olunur.

Kahve falında kristal tabak görmek güzel bir bayanla evlilik yapacağına, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kristal taş görmek karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi kristal görmek makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına inanılır.

Kahve falında kristal kadeh görmek en önemli anlarda destek görüleceğine, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz kristal görmek sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, işlerinin rast gideceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir