AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam sürahi almak

Kahve falında cam sürahi almak

Kahve falında cam sürahi almak kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına, büyük bir başarısızlık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında cam sürahi almak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde çok rahat olmamakla birlikte kendi normallerinizdesiniz.

Kahve falında su dolu cam sürahi görmek geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında cam sürahide su görmek kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cam sürahinin kırıldığını görmek aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında cam sürahi görmek hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cam sürahi almak iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine inanılır.

Kahve falında cam sürahi bardak görmek kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına delalet eder.

Kahve falında cam sürahiden su içmek böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına rivayet eder.

Kahve falında cam sürahi kırmak uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, sorunların çalışmaları baltalamayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir