AnaSayfa / Genel / Kahve falında süpürge teli görmek

Kahve falında süpürge teli görmek

Kahve falında süpürge teli görmek refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, çıkmaza gireceğine, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında süpürge teli gördüyseniz:

  • Bir an önce, fikirleriniz arasında bir eleme yapıp hangilerinin peşinden gideceğinize karar vermenizde fayda var.

Kahve falında süpürge teli görmek çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine yorulur.

Kahve falında tel süpürge görmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında süpürge kesmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında süpürge yıkamak yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına işarettir.

Kahve falında süpürge atmak insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına işarettir.

Kahve falında süpürge kaybetmek önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında süpürge çalmak çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, malının ve parasının eksilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı süpürge görmek yeni hobiler edinileceğine, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir